Pacienții Spitalului Clinic Județean Mureș nu vor avea de suferit din cauza închiderii blocurilor alimentare

Managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, dr. Ovidiu Gîrbovan, a declarat recent că hrana pentru pacienți se va prepara într-o altă locație, ca urmare a închiderii celor două blocuri alimentare pentru igienizare.

Decizia nu are nicio legătură cu acțiunile recente ale Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, mai spune acesta. Totuși, una dintre bucătării nu mai corespunde cerințelor, a precizat pentru Radio Tg.Mureș managerul dr. Ovidiu Gîrbovan:

„Aceste blocuri alimentare sunt periodic verificate și trebuie renovate, în sensul igienizării, refacerii unor mașini de gătit, achiziționarea unor alte instrumente. Ca urmare, după atâta timp de folosință, unul din ele nu mai corespunde și atunci am decis să ne mutăm într-o altă locație până reușim să le refacem la standardele care se impun.”

Potrivit radiomures.ro, pacienții vor primi hrana ca și până acum, precizează managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, dr. Ovidiu Gîrbovan:

„Calitatea mâncării poate va fi chiar mai bună iar pacienții nu vor avea de suferit în acest sens. Ne mutăm cu personal cu tot astfel că, pacienți nu vor simți nimic … Ei trebuie să fie asigurați că lucrurile sunt foarte bine puse la punct. Nici până acum nu am avut probleme. De asta facem și această acțiune, ca să nu avem probleme.”

Ambele blocuri alimentare ale Spitalului Clinic Județean din Târgu Mureș deservesc, la această dată, între 550 și 700 de persoane.

Foto: Facebook/Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

COMENTARII

Acest site folosește cookies

Alegeți care tipuri de cookies să fie utilizate; site-ul folosește cookies pentru a examina traficul și activitățile utilizatorilor de pe acest web-site, pentru marketing și pentru a oferi funcționalitate de tip social media. Citește mai multe despre cookie-uri

Necesare
Funcționalitate
Analiză
Marketing